top of page
Koningswijze biedt een scala aan trainingen, onder andere op het gebied van introductietrainingen, trainingen voor de ervaren vrijwilliger, communicatie, verlies en rouw, bejegening in de zorg, inzicht in eigen motivatie en teambuilding.
 
Daarnaast kunnen er workshops worden verzorgd op het gebied van bovengenoemde onderwerpen en op het gebied van kwaliteit van aanraken (in de palliatieve zorg), diverse massagevormen, samenwerking tussen vrijwilligers en beroepskrachten. In de trainingen staan wederzijds respect voor elkaar en compassie voor wie je bent als mens centraal.
 
De trainingen kunnen voor iedere organisatie aangepast worden, zijn op de praktijk gericht en vooral interactief. Eigen inbreng van de deelnemers zoals casuïstiek komt uitgebreid aan bod en er is ruimte voor discussies, dialogen en eigen ervaringen. 
 
Trainingen kunnen eveneens worden verzorgd in samenwerking met een trainingsacteur. Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier.
bottom of page